کافه رگبار

اهل طهرانم . روزگارم بد نیست . . .

کافه رگبار

اهل طهرانم . روزگارم بد نیست . . .

چرب و شور

 

 

باران ، لازانیا رو خیلی خوشمزه درست می کنه . دیشب که به خونه برگشتم متوجه شدم که آشا و شوهرش قراره بیان شب نشینی خونه ما . باران هم براشون از همون لازانیای مخصوصش گذاشت روی میز . وقتی نشستم سر میز ، باران بهشون گفت که به خاطر شوهر آشا که اندکی چربی خون داره ذره ای روغن به لازانیا نزده و بخوره و خیالش تخت و تبارک باشه . با یه کمی تردید برداشتم و برای خودم ریختم و دیدم عجب عالی شده این لازانیای بدون ذره ای روغن . همه هم خوردند و به به و چه چه کردند .  

 

به من حتی بیشتر از لازانیای روغنی قبل چسبید و بهش گفتم که اصلا منبعد همه لازانیا ها رو این جوری درست کنه . اصلا به نظر همه غذاها هم این جوری درست شن راه دوری نمی ره . درسته ذائقه امون فعلا به غذای بی روغن عادت نداره ولی واقعا اگه فکرش رو بکنیم ،این روغن جز گرفتاری برای آدم مگه چی داره؟! به خدا همون نمک و روغن رو اگه آدم بتونه از رژیم غذایش حذف کنه یا نه حتی اگه بتونه خیلی کمشون کنه چشایی اش هم بهش عادت می کنه و نمیشه مثل آدمایی که هنوز قاشق اول رو تو دهنشون نذاشتن نمکدون رو خالی می کنن روی بشقاب غذاشون .  

 

البته ما هم تفصیرنداریم که به عنوان قاقالیلی از بچگی ،پفک نمکی و چیپس چرب و شور رو کردن تو حلقمون .

 

 

. . . . 

 

کامنت برگزیده  

 

سارا گفته : نمک و روغن رو از بچگی یادمه، کم می خوردیم. حالا بابا پارسال فهمید کمی فشار خون داره. دیگه همون یه ذره رو هم نمی ریزیم. اینقدر که.. دوستان متخصص به من گفته اند نمک بخور وگرنه فلان میشی و بهمان میشی! ..

تجربه ام:
با فلفل، لیموترش و مزه های جانبی، میشه بی نمکی غذا رو اصلا نفهمید.
تنبلی هم اینجور وقتها چیز خوبیه! مثلا بعد از نشستن سر میز، اصلا حوصله ندارم برم نمک بیارم. تنبل بشید.

نتایج بد ماجرا:
دیگه غذاهای فست فود، پیتزا، مرغ سوخاری، سیب زمینی سرخ کرده و ... خیلی شور به نظر میاد و غذا کوفت آدم میشه. مگه بشه موقع سفارش غذا بگید آقا کم نمک باشه! 

 

نظرات 14 + ارسال نظر
یاس یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:44 http://www.soundsoflife.blogfa.com

من چربی و نمک رو چند ساله که حذف کردم و الانم دیگه اصلا غذای چرب و شور نمی تونم بخورم. اما نمی دونم چطوری بر خوردن شیرینی غلبه کنم. اتفاقا اون روز فکر می کردم که کاش ببچه هایی رو که تازه می خوان غذا بخورن اصلا نذاریم طعم شوری و شیرینی رو تجربه کنن تا بهش عادت هم نکنن.

شما پس کلی از بنده جلوتر افتادی . من اون دو تای اول ر هنوز نتونسم از پسشون بر بیام

مهتاب یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 13:02

آفرین چه کدبانوئن خانوم باران من تنها مشکلم با لازانیا چرب بودنشه کاش دستور این لازانیا رو میگداشتید یعنی چه جوری اصلا چرب نبود پنیر پیتزا نداشت ؟ سس سفیدش با کره درست نشده بوده ؟ پیاز داغ گوشت چرخ کردش هم ذره ای روغن نداشته؟

والا بنده که بیلمیرم آشپزی ام مهتاب خانوم . دستورش رو می گیرم تقدیم می کنم !

ترمه یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 13:38

یک ذره رحم و انصاف ندارید! آخه آدم جلوی یه گشنه از لازانیا تعریف می کنه؟

من فکر کردم شما این پست رو بعد از باز کردن روزه تون می خونین .خدایا توبه !

الهه یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 15:32

ای بابا 2 روز زنده ایما . اوصیکم به چرب و شیرین و مضر . اصلا چیزهای مضر حالشون بیشتره . من که بدون مضرات افسرده میشم .

خدا شما رو از ما نگیره بااین توصیه های بهداشتی تون حج خانوم!

بولوت یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 16:00 http://maryamak.blogfa.com/

الان این پسته جهت بالا بردن اجر معنوی روزه دارن بود؟

بله هر چی دلشون بخواد ثوابشون هم میره بالاتر . التماس دعا هم داریم !

بولوت یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 16:06 http://maryamak.blogfa.com/

تو لازانیا مگه روغن میریزین؟ گوشت چرخ کرده خودش به اندازه ی کافی چرب هست. دیگه روغن نمیریزن توش! البته شاید کره ی بشامل رو حذف کردن.

واقعنی یه سری غذا ها بدون روغن رو خوشمزه میشن. من خیلی وقتا بعضی سرخ کردنی ها رم بدون روغن درست میکنم.
ولی نمک نه! وای من عاشق نمک و ادویه م. دو روز دنیا ارزش نداره آدم به خاطر بیشتر شدنش نمک رو حذف کنه. تازه روغنم به خاطر دو روز دنیا نیست که استفاده نمیکنم به خاطر وزن تو دو روز دنیاس.

والا من فقط خورنده می باشم و از کم و کیف پخت بی اطلاع!
نمک رو باید ولش کنی بولوت ! تو می تونی !!

shirin یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 17:39 http://ladolcevia.blogfa.com

کار بسیار خوبی می کنید رگبار عزیز، امیدوارم این شیوه سالم تغذیه رو در خانواده ادامه بدید. اون حرف "دو روز دنیا" هم کاملا اشتباهه. حرف زیاد کردن این دو روز نیست، بحث بالا بردن کیفیت زندگی در همان دو روزه است!
زندگی با فشار خون بالا و نارحتی قلبی، اضافه وزن و نداشتن توان برای حرکت دادن کیلوهای اضافی چندان هم خوشایند نیست. کیفیت زندگی را باید در چیزهای دیگر غیر از خوردن و خوابیدن هم پیدا کرد

آره والا اون دو روز هم رو که همش بریم بیمارستان و گرفتاری های بعدش چی می مونه برامون دیکه

نیره یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 18:10

اگه میشه دستور پختش رو بذارید اینجا
من گوشت چرخ کرده رو با سویا قاطی میکنم به همین دلیل بدون روغن اصلا سرخ نمی شه
پنیر هم کلی چربی داره. لازانیا هم که بدون پنیر اصلا نمی شه!

بذار دستور پختش رو از عیال بگیرم چشم

نیره یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 18:12

من نوجوان بودم که مامانم سرگیجه های شدید گرفت و بعدش متوجه شد چربی خونش رفته بالا. دکتر گفت باید مصرف روغنش رو محدود کنه. این شد که ما از همون موقع به غذای کم چرب عادت کردیم. الانم تو مهمونیا اگه غذایی پر روغن باشه اصلا نمی تونم بخورم. واقعا حالم بد میشه.

خوش به حالتون . خدا ما رو هم هدایت کنه !

سارا یکشنبه 30 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 22:03 http://biadonyabesazim.blogfa.com

نمک و روغن رو از بچگی یادمه، کم می خوردیم. حالا بابا پارسال فهمید کمی فشار خون داره. دیگه همون یه ذره رو هم نمی ریزیم. اینقدر که.. دوستان متخصص به من گفته اند نمک بخور وگرنه فلان میشی و بهمان میشی! ..

تجربه ام:

با فلفل، لیموترش و مزه های جانبی، میشه بی نمکی غذا رو اصلا نفهمید.

تنبلی هم اینجور وقتها چیز خوبیه! مثلا بعد از نشستن سر میز، اصلا حوصله ندارم برم نمک بیارم. تنبل بشید.

نتایج بد ماجرا:

دیگه غذاهای فست فود، پیتزا، مرغ سوخاری، سیب زمینی سرخ کرده و ... خیلی شور به نظر میاد و غذا کوفت آدم میشه. مگه بشه موقع سفارش غذا بگید آقا کم نمک باشه!

هم اینک به پایان برنامه سرآشپز رژیمی سارا رسیدیم . از این که این برنامه را توجه کردید کمال تسکر و تقدیر را داریم . به امید آن که روزی تمام نمک ها از روی سفره ها جمع گردند .

heti دوشنبه 31 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 02:40 http://khalehhetiking.persianblog.ir/

خیلی عالیه که شما خوشتون اومده .من بارها شده که غذایی کم نمک وکم چرب درست کردم ولی اهل خونه یا مهمون اعتراض کردن .

خب عادت کردن دیگه . شما به روت نیار هتی خانوم و کارت رو ادامه بده !!

ترمه دوشنبه 31 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 09:57

شانس آوردید بعد از خوندن این پست غذام رو آوردن افطار کردم وگرنه ازتون شکایت می کردم تا به جرم تحریک به ارتکاب گناه کبیره ی روزه خواری کافه تون پلمپ بشه.

کافه ما تو ایام ماه مبارک بعد افطار بازه

گلدونه دوشنبه 31 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 10:35 http://tondokhond.persianblog.ir/

ما که الحمدالهه به حول قوه فشار خون و چربی خون آقای شوهر یه ده سالی میشه غذاهامون رژیمیه

الهی شکر

sanjaghak دوشنبه 31 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 14:37 http://www.sanjaghaak2011.blogfa.com

من نمک اصلا برام مهم نیست ....سالی یکبار شاید یاد نمک بیفتم و اونم موقعیه که می خوام خیار جاتون خالی میل کنم ....تون یکی چربی رو هم بدم میاد ولی خانمی گاهی در غذایی مثل ماکارونی افراط می کنه و البت با غضب من روبرو میشه...
دوست من ...اینجانب استاد درست کردن لازانیام....تو خ9ونه درست کردن این دست غذاها ....با منه...

دست راستتون هم روی سر ما!

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد